Metaal perswerk

Metaal perswerk

U heeft metaalonderdelen nodig? Op basis van uw tekening produceren wij wat u wil. Met stansen, persen, dieptrekken en kleine assemblages.

Volgmatrijzen bouwen is onze specialiteit: zelfs voor zeer complexe onderdelen zetten wij dure enkelvoudige bewerkingen om  in oplossingen met volgmatrijzen. Dit geeft u een bijzonder stabiele kwaliteit én verlaagt de kosten!

Ons gamma mechanische en hydraulische persen garandeert u de serieproductie van kleine, grote en complexe personderdelen van de hoogste kwaliteit. U kunt bij ons ook terecht voor CNC-plooien van buizen en allerlei robot-lasassemblages.

Samen met constructeurs, leveranciers en onderzoekscentra volgen wij de recentste technologische ontwikkelingen op de voet. 
Bij ons bent u zeker: u krijgt steeds de best mogelijke oplossing van het moment.

Gerelateerde onderwerpen

Producten : Metaal perswerk

Bekijk alle producten

Ontdek hoe wij werken!

Dankzij expertise in uiterste precisie en up-to-date technische oplossingen, is Penne in alle markten thuis.

Metaal perswerk

Hot News

June 10, 2015

U heeft ze wellicht al zien staan, de aankondigingsborden en de aftelklok op de ring van Aalst. Ze kondigen de werken op de ring aan, die op 17 augustus starten.

 

March 24, 2014

Penne NV has been accorded ISO 14001 environmental certification by the accreditation body DNV. This certification recognizes that all on-site activities conform to strict environmental protection standards.

November 26, 2013

Door de continue druk op productie efficiency werd er begin 2012 een gefaseerd automatiseringsprogramma geïnitieerd om de productielijnen te automatiseren.

Blijf op de hoogtedoor u te abonneren op onze nieuwsbrief