Gereedschapsmakerij

Gereedschapmakerij

Wij beschikken over de modernste apparatuur voor frees-, draai-, slijp- en vonkerosiewerk om uw gereedschappen te realiseren, vanaf CAD-ontwerp tot proefserie:

  • Alle kap-, plooi- en vormmatrijzen
  • Volgmatrijzen
  • Dieptrekmatrijzen
  • Spuitgietvormen
  • Fijnmechanische automatisaties

 

Uw gereedschap is enkel voor u, op uw maat. Daarom zoekt onze R&D-afdeling samen met u naar de beste specifieke oplossingen. Onze deskundige medewerkers, de prima uitgeruste gereedschapmakerij en het ontwerpbureau vormen de beste garantie voor perfect gereedschap, telkens opnieuw.

Het productieproces

Onze gereedschapmakerij is gespecialiseerd in uiterst nauwkeurige volgmatrijzen en injectiematrijzen. Onze expertise in uiterste precisie en hedendaagse technische oplossingen is de uitkomst voor heel uiteenlopende markten, dus waarom niet de uwe?

 

Gerelateerde onderwerpen

Producten : Gereedschapsmakerij

Bekijk alle producten

Hot News

June 10, 2015

U heeft ze wellicht al zien staan, de aankondigingsborden en de aftelklok op de ring van Aalst. Ze kondigen de werken op de ring aan, die op 17 augustus starten.

 

March 24, 2014

Penne NV has been accorded ISO 14001 environmental certification by the accreditation body DNV. This certification recognizes that all on-site activities conform to strict environmental protection standards.

November 26, 2013

Door de continue druk op productie efficiency werd er begin 2012 een gefaseerd automatiseringsprogramma geïnitieerd om de productielijnen te automatiseren.

Blijf op de hoogtedoor u te abonneren op onze nieuwsbrief