Nieuws

Penne NV wordt benoemd als “Preferred supplier of the Bosch Group” 14 June 2010

 Hoog presterende leveranciers zijn van het allergrootste belang voor de wereldwijde Bosch-groep. Om deze reden, alsook in het kader van leveranciersmanagement en het Bosch 'preferred supplier concept’, voerde Bosch een uitgebreid en deskundig onderzoek m.b.t. zijn leveranciers. Voor iedere productengroep selecteert Bosch zijn leveranciers op basis van duidelijk gedefinieerde criteria.

Toekomstige uitdagingen in een concurrerende omgeving en de noodzaak om continu te innoveren zet Bosch aan nauwer samen te werken met leveranciers die een bovengemiddelde bekwaamheid tonen en presteren conform het Bosch 'preferred supplier concept’.

Penne NV is verheugd U te kunnen meedelen dat zij werden benoemd als voorkeurleverancier van de groep Bosch voor het aanleveren van metaal perswerk.

Deze benoeming is niet alleen een bevestiging dat Penne NV voldoet aan alle voorwaarden voor het verwerven van de status ‘voorkeurleverancier’, het is tevens een motivatie om de samenwerking tussen Penne NV en de Bosch-groep verder uit te breiden.

Gerelateerde onderwerpen

Hot News

June 10, 2015

U heeft ze wellicht al zien staan, de aankondigingsborden en de aftelklok op de ring van Aalst. Ze kondigen de werken op de ring aan, die op 17 augustus starten.

 

March 24, 2014

Penne NV has been accorded ISO 14001 environmental certification by the accreditation body DNV. This certification recognizes that all on-site activities conform to strict environmental protection standards.

November 26, 2013

Door de continue druk op productie efficiency werd er begin 2012 een gefaseerd automatiseringsprogramma geïnitieerd om de productielijnen te automatiseren.

Blijf op de hoogtedoor u te abonneren op onze nieuwsbrief