Nieuws

Werken Ring Aalst (R41) starten op 17 augustus 10 June 2015

In de komende drie jaar verdwijnen maar liefst drie gevaarlijke kruispunten, krijgt het verouderd viaduct een onderhoud en wordt de laatste schakel van de Gentsesteenweg heraangelegd.

Ingrijpende werken die hinder zullen veroorzaken. Aalst blijft bereikbaar, maar goed geïnformeerd zijn, is dus de boodschap.

Website
Voor meer actuele informatie tijdens het verloop van de werken kunt u terecht op de website www.ringaalst.be.

Nieuwsbrief
Wilt u permanent op de hoogte blijven? Schrijf u dan via de website www.ringaalst.be in op de digitale nieuwsbrief. Zo ontvangt u nieuwigheden over de werken op de ring van Aalst (R41) in uw mailbox.

Contact
Hebt u nog vragen, dan kunt u altijd Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen contacteren.


Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen
Virginie Lovelinggebouw
Koningin Maria Hendrikaplein 70 bus 81
9000 Gent
tel: 09 276 26 00
info@ringaalst.be

Pierre De Galan

 

 

 

 

Gerelateerde onderwerpen

Hot News

June 10, 2015

U heeft ze wellicht al zien staan, de aankondigingsborden en de aftelklok op de ring van Aalst. Ze kondigen de werken op de ring aan, die op 17 augustus starten.

 

March 24, 2014

Penne NV has been accorded ISO 14001 environmental certification by the accreditation body DNV. This certification recognizes that all on-site activities conform to strict environmental protection standards.

November 26, 2013

Door de continue druk op productie efficiency werd er begin 2012 een gefaseerd automatiseringsprogramma geïnitieerd om de productielijnen te automatiseren.

Blijf op de hoogtedoor u te abonneren op onze nieuwsbrief