Nieuws

Bedrijfsnieuws

Werken Ring Aalst (R41) starten op 17 augustus10 June 2015

U heeft ze wellicht al zien staan, de aankondigingsborden en de aftelklok op de ring van Aalst. Ze kondigen de werken op de ring aan, die op 17 augustus starten.

 

Lees meer
Penne NV receives ISO14001 certification24 March 2014

Penne NV has been accorded ISO 14001 environmental certification by the accreditation body DNV. This certification recognizes that all on-site activities conform to strict environmental protection standards.

Lees meer
Penne NV voltooit fase 1 van het automatiseringsprogramma.26 November 2013

Door de continue druk op productie efficiency werd er begin 2012 een gefaseerd automatiseringsprogramma geïnitieerd om de productielijnen te automatiseren.

Lees meer
Thanks to all visitors that came to see us at EUROBLECH 2012!30 November 2012

We would like to thank you all for taking your time to visit our stand during EUROBLECH 2012in Hannover last October.

Lees meer
Penne N.V. at the Euroblech 201211 September 2012

Penne N.V attends again the Euroblech 2012 in Hannover.

Visit us at the 22nd International Sheet Metal Working Technology Exhibition from October 23 to 27, 2012 in hall 27, stand G67.

Lees meer
Succesvolle vernieuwing van de certificaten ISO/TS 16949 en ISO 9001 door Penne NV.20 June 2012

ISO/TS 16949 is een kwaliteitsmanagementstandaard voor leveranciers van producten aan de auto-industrie. Het specificeert het kwaliteitssysteem dat moeten worden toegepast op het ontwerp, de ontwikkeling en productie van alle auto onderdelen. Het is een onmisbare kwaliteitsnorm voor toeleveranciers van de auto-industrie. Het certificaat omvat al onze activiteiten, gaande van: R & D, ontwerp en aanmaak van de nodige gereedschappen tot en met de massaproductie van metaal en kunststof onderdelen van de hoogste kwaliteit. ...

Lees meer
MASSAPRODUCTIE IS NIET VERLOREN VOOR BELGIE06 June 2011

PENNE BEANTWOORDT AAN DE STRENGSTE KWALITEITSNORM
Wie denkt dat massaproductie geen spek meer is voor de Westerse bek van Belgische bedrijven heeft het mis. De persen van Penne uit Aalst werken 25 tot 150 slagen af per minuut, wat zich vertaalt in series van (tien)duizenden stuks. Telkens gaat het om complexe producten met toleranties tot één honderdste die bestemd zijn voor internationale topspelers, vaak afkomstig uit de automotive industrie. Enkel een immense organisatie maakt dit mogelijk waarbij het productieproces van begin tot einde in strenge normeringen is vastgelegd.
Door Kevin Vercauteren

Lees meer
Penne N.V. vergroot capaciteit in gereedschapmakerij door aankoop van 5-assig bewerkingscentra DeckelMaho DMF-26018 February 2011

De investering in deze zeer nauwkeurige vijf-assige bewerkingscentra DMF 260 is een geweldige aanvulling voor ons machinepark en draagt bij aan de flexibiliteit van onze gereedschapmakerij. Door de optionele indeling is de machine uitermate geschikt voor bewerkingen in wisselmodus waarbij verspanen en werkstukopstelling gelijktijdig kan plaatsvinden.

Lees meer
Penne NV wordt benoemd als “Preferred supplier of the Bosch Group”14 June 2010 Penne NV is verheugd U te kunnen meedelen dat zij werden benoemd als voorkeurleverancier van de groep Bosch voor het aanleveren van metaal perswerk. Lees meer
SUPERLATIEVE DRAADERODEERMACHINE21 December 2009 De belgische onderneming Penne S/A heeft voor het draaderoderen van grote en zware werkstukken tot 4.000 kg voor de FA50-V van Mitsubishi Electric gekozen – en is uitermate tevreden met de resultaten. Lees meer

Gerelateerde onderwerpen

Blijf op de hoogtedoor u te abonneren op onze nieuwsbrief